Parel Coone opent op 5 januari Pearl's Foodmarket in De Passage.
Volledig scherm
Parel Coone opent op 5 januari Pearl's Foodmarket in De Passage. © GEDR

Parel Coone opent op 5 januari haar Foodmarket in De Passage: “Plantaardig comfort food is waar het bij ons om draait”

RONSEParel Coone (23), Pearl voor de vrienden, is volop bezig bezig met de voorbereidingen van haar Foodmarket die op 5 januari de deuren opent in De Passage in de Vrijheid. Het motto: innocent food for guilty people, guilty food for innocent people.

  1. Geen koksopleiding, wel een Michelinster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieuze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”
    PREMIUM

    Geen koksoplei­ding, wel een Michelin­ster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieu­ze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”

    Zijn eerste jongensdroom was eigenlijk Formule1-piloot worden. Toen dat wel heel hoog gegrepen bleek, nam hij vrede met kok. Maar voor hij aan dat parcours mocht beginnen, moest Tanguy De Turck (42) van zijn ouders eerst een deftig diploma halen. Dat werd een master in de politieke en sociale wetenschappen. Maar in dat veld gaan werken, zag Tanguy niet zitten. En toen sprong ineens dat kasteeltje, overwoekerd en verwaarloosd, zijn zus in het oog. En de rest is geschiedenis. Lees hier het ietwat kronkelende pad richting Michelinster van chef Tanguy De Turck.
    Ronse