De overgebleven werknemers van Rondom Media zijn nog met vijf: vlnr: Julie Dhont, Xavier Vancoppenolle, Anne Vanbosterhout en Pier Debeer. Stefaan De Smijter ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
De overgebleven werknemers van Rondom Media zijn nog met vijf: vlnr: Julie Dhont, Xavier Vancoppenolle, Anne Vanbosterhout en Pier Debeer. Stefaan De Smijter ontbreekt op de foto. © GEDR

Overgebleven werknemers van Rondom Media verhuizen van de Abeelstraat naar TIO3: “Nog met vijf in immens gebouw. Dat is niet aangenaam”

RONSEOp 1 oktober verlaten de overgebleven werknemers van Rondom Media de gebouwen in de Abeelstraat waar de groep 37 jaar geleden introk, toen onder de vlag van Weekblad AZ. Ze zijn nog met vijf en ze verhuizen naar businesscenter TIO3 in de Oscar Delghuststraat.

 1. Coach Erick Rios wil bij Ronse vooral de juiste mentaliteit zien: “Gebrek aan ervaring compenseren met karakter”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Coach Erick Rios wil bij Ronse vooral de juiste mentali­teit zien: “Gebrek aan ervaring compense­ren met karakter”

  Met een 3 op 15 prijkt het jonge SK Ronse intussen onderaan het klassement. De winst tegen Westhoek zorgde heel even voor een lichtpunt, maar nadien ging de troepen van coach Erick Rios kansloos onderuit tegen Oudenaarde en Merelbeke. De Colombiaan had het de laatste twee matchen ook moeilijk met de mentaliteit van zijn team. Zaterdagavond tegen het stugge Zelzate wordt herpakken de duidelijke boodschap.
 2. Schepen Wim Vandevelde (N-VA) haalt zwaar uit naar raadslid van Groen: “Lech Schelfout staat voor de destructie van onze stad”
  RONSE

  Schepen Wim Vandevelde (N-VA) haalt zwaar uit naar raadslid van Groen: “Lech Schelfout staat voor de destructie van onze stad”

  De uitoefening van het voorkooprecht van de stad om in de Spinstersstraat in Ronse een woning te verwerven werd in de gemeenteraadszitting unaniem goedgekeurd maar gaf toch aanleiding tot een hevige woordenwisseling tussen Lech Schelfout (Groen) en schepen van Huisvesting Wim Vandevelde (N-VA). “Uw ideeën trekken armoede aan”, verweet de schepen het verbouwereerde raadslid.