Veel vragen in Ronse bij de fusie van de sociale huisvestingsmaatschappijen. vlnr: Stefaan Vercamer (voorzitter SHM Vlaamse Ardennen), Peter Lepez (directeur De Nieuwe Haard), Luc Dupont (voorzitter De Nieuwe Haard) en Jeanique Van Den Heede (directeur SHM Vlaamse Ardennen).
Volledig scherm
PREMIUM
Veel vragen in Ronse bij de fusie van de sociale huisvestingsmaatschappijen. vlnr: Stefaan Vercamer (voorzitter SHM Vlaamse Ardennen), Peter Lepez (directeur De Nieuwe Haard), Luc Dupont (voorzitter De Nieuwe Haard) en Jeanique Van Den Heede (directeur SHM Vlaamse Ardennen). © rv

Oppositieleden hebben veel vragen bij fusie van sociale huisvestingsmaatschappijen. “Waarom zijn we nu plots de ideale bruid?”

RONSEDe oppositiepartijen hadden in de gemeenteraadszitting veel vragen bij de recente fusie van de sociale huisvestingsmaatschappijen Vlaamse Ardennen in Oudenaarde en De Nieuwe Haard in Ronse. “Drie jaar geleden was het water nog te diep en nu zijn we plots de ideale bruid”, liet Tom Deputter (Open Vld) opmerken.

 1. Langspeelfilm ‘Adam en Eva’ naar Filmfestival Oostende: “Zeer trots op al die lokale spelers, die zichzelf in deze film hebben overtroffen”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  Langspeel­film ‘Adam en Eva’ naar Filmfesti­val Oostende: “Zeer trots op al die lokale spelers, die zichzelf in deze film hebben overtrof­fen”

  Na een maandenlange onderbreking door de coronacrisis keert de langspeelfilm ‘Adam en Eva’ terug naar de filmzalen. De prent van Nicolas Rahoens (52) krijgt vrijdag zelfs zijn Belgische première in Oostende. “We zijn opnieuw vertrokken en weten niet waar dit eindigt”, glundert de filmmaker, die voor de film alle 35 acteurs rekruteerde in de Vlaamse Ardennen.
 2. Minister Diependaele op bezoek in AZ Sint-Elisabeth: “Samenwerking tussen ziekenhuizen van Zottegem en Ronse versterkt Vlaamse Ardennen als echte zorgregio”
  Zottegem/Ronse

  Minister Diependae­le op bezoek in AZ Sint-Elisabeth: “Samenwer­king tussen ziekenhui­zen van Zottegem en Ronse versterkt Vlaamse Ardennen als echte zorgregio”

  Vlaams minister Matthias Diependaele bracht woensdag een bezoek aan het AZ Sint-Elisabeth Zottegem. Hij ging langs bij enkele afdelingen en maakte officieel kennis met Stefaan Blomme, overkoepelend CEO van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem en vzw Werken-Glorieux in Ronse. “Met deze samenwerking versterkt de Vlaamse Ardennen haar positie als echte zorgregio en kunnen we meer gespecialiseerde zorgdiensten aanbieden", zegt Diependaele.