Tim Tremmerie, Nils De Meue en Boyan Demortier op de site van de vroegere textielfabriek Meulenyser, de nieuwe stek van hun SONE Festival.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Tremmerie, Nils De Meue en Boyan Demortier op de site van de vroegere textielfabriek Meulenyser, de nieuwe stek van hun SONE Festival. © GEDR

Openluchtfestival SONE steekt de Molenbeek over, van De Ververij naar BE Factory: hiphop en house op de site van de vroegere textielfabriek Meulenyser

RONSENa vijf edities in de achtertuin van CC De Ververij, steekt het muziekfestival SONE de Molenbeek over en tovert het op zaterdag 2 juli de oude weverij van textielfabrikant Achilles Meulenyser om tot een tempel van hiphop en house. 

  1. Het verhaal achter de succesvolle openluchtfitness van Strongbox: “Na anderhalf jaar tellen we al 400 leden”
    PREMIUM
    Liedekerke/Aalst

    Het verhaal achter de succesvol­le openlucht­fit­ness van Strongbox: “Na anderhalf jaar tellen we al 400 leden”

    Het idee is simpel: plaats een gepimpte zeecontainer samen met enkele fitnesstoestellen op een locatie en je krijgt een Strongbox. Maar het concept van Jan Delcourt uit Liedekerke en Steven De Meijer uit Aalst, beiden 33 jaar, slaat duidelijk aan met honderden leden op de zes locaties samen in België en Nederland. “Strongboxen werd intussen al een werkwoord”, lacht Steven. “In de fitness ben je op je eentje bezig, bij ons doe je het in groep en in openlucht. Veel fijner toch?”