Schepen Joris Vandenhoucke (rechts) en de sportdienst sporen de Ronsenaar aan om ouwver te schoekoon noer en liegere vieteesse!
Volledig scherm
Schepen Joris Vandenhoucke (rechts) en de sportdienst sporen de Ronsenaar aan om ouwver te schoekoon noer en liegere vieteesse! © RV

Ontdekt oes stad te voewte o°f mei den veilouw! Wegwijzers leren de Ronsenaar hoeveel voetstappen hij verwijderd is van centrale plaatsen

RONSEDe sportdienst van de stad Ronse schaart zich helemaal achter de actie ‘Want elke stap telt’ van het Vlaams Instituut Gezond Leven. Dat wil mensen motiveren om dagelijks 10.000 stappen te zetten, het ideale aantal om in conditie te blijven.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.