De mobiele camera aan het station, in afwachting van een vaste installatie begin 2022.
Volledig scherm
De mobiele camera aan het station, in afwachting van een vaste installatie begin 2022. © GEDR

Na de vele klachten over diefstal en beschadiging: mobiele camera houdt fietsenstalling aan het station in de gaten

RONSENa de alarmerende berichten over vandalisme en diefstallen aan het station van Ronse, is er ook hoopgevend nieuws: er is een camera geplaatst.

 1. Nieuwbakken Ronse-coach Vincent Callens staat meteen voor zespuntenmatch tegen Menen: “Eén punt volstaat niet”
  Voetbal tweede nationale A

  Nieuwbak­ken Ron­se-coach Vincent Callens staat meteen voor zespunten­match tegen Menen: “Eén punt volstaat niet”

  Twee weken na het ontslag van coach Erick Rios bij SK Ronse staat de rode lantaarn voor een cruciale wedstrijd tegen het als voorlaatste geklasseerde Menen. Met Vincent Callens aan het roer hopen De Bommels het tij te kunnen keren. Voor Callens is het zijn eerste opdracht ooit als hoofdcoach, maar hij klinkt strijdvaardig en heeft zijn jongens de voorbije dagen vooral heel veel vertrouwen proberen in te pompen.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 3. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.