Het station in Ronse, waar eind 2021 het loket sluit.
Volledig scherm
Het station in Ronse, waar eind 2021 het loket sluit. © Lieke D'hondt

Motie en gesprek brengen geen soelaas: loket in station gaat dicht

RonseHet loket in het station van Ronse zal dan toch eind 2021 sluiten. Een motie van de gemeenteraad en een gesprek tussen het stadsbestuur en de NMBS kunnen daar geen verandering in brengen. “Het is duidelijk dat de sluiting van het loket voor de NMBS een uitgemaakte zaak is.”

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Ronse dan toch nog een ring? Gaat de Passerelle weer open? En kunnen we eindelijk gaan zwemmen in ‘t Rosco?
    PREMIUM
    ronse

    BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Ronse dan toch nog een ring? Gaat de Passerelle weer open? En kunnen we eindelijk gaan zwemmen in ‘t Rosco?

    De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Ronse, een taalgrensstad die koortsachtig zoekt naar een manier om de verkeersstroom weg te houden uit het centrum en van de strijd tegen armoede een prioriteit heeft gemaakt.