Acteur Manou Kersting prijkt voortaan op een gevel in Ronse.
Volledig scherm
Acteur Manou Kersting prijkt voortaan op een gevel in Ronse. © RV/VTM

Metershoog portret van Manou Kersting op gevel in Ronse dankzij graffitikunstenares Djoels: “Hij heeft een erg mooi hoofd”

Ronse/EgemNadat graffiti- en tattooartiste Djoels in december een reusachtig portret maakte van acteur Stefaan Degand, heeft de West-Vlaamse kunstenares nu ook Manou Kersting onder handen genomen. Het portret van de Antwerpse acteur, die onder meer in de reeksen Crimi Clowns en Fair Trade speelt, is sinds zondagavond te bewonderen op een gevel van 10 op 6 meter in Ronse.

 1. Djoels brengt iconische foto van Stefaan Degand tot leven met metershoog graffitikunstwerk: “Dit werk heeft me uit de put gehaald”
  PREMIUM
  West-Vlaanderen/Egem

  Djoels brengt iconische foto van Stefaan Degand tot leven met metershoog graffiti­kunst­werk: “Dit werk heeft me uit de put gehaald”

  Graffitikunstenares en tattoo-artieste Julie ‘Djoels’ Bouckhuyt heeft een bijzonder sterk staaltje graffitikunst afgeleverd. Op eigen initiatief maakte ze een adembenemend, enorm portret van acteur Stefaan Degand op een muur van bijna acht op zes meter. “Hoe lang ik er aan gewerkt heb? Twee dagen. Het was alsof ik in een trance was.”
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica