De melkveehouders protesteerden aan Albert Heijn in Ronse.
Volledig scherm
De melkveehouders protesteerden aan Albert Heijn in Ronse. © Frank Eeckhout

Melkveehouders en Algemeen Boerensyndicaat voeren actie tegen prijzenoorlog in grootwarenhuizen

RonseMelkveehouders hebben vrijdagnamiddag aan Albert Heijn in Ronse actie gevoerd tegen de prijzenoorlog in de grootwarenhuizen. Zij kregen hierbij steun van het Algemeen Boerensyndicaat (ABS). “Melkveehouders worden uitgeperst als citroenen om de winstmarges van de retailers hoog te houden", zegt Lieven De Stoppeleire van het ABS.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.