Liselotte Van Dooren: een country girl.
Volledig scherm
PREMIUM
Liselotte Van Dooren: een country girl. © GEDR

Liselotte Van Dooren brengt deze maand met ‘You’ haar vierde single uit: “Muziek, tekst, productie en clip zijn allemaal het werk van Ronsenaars”

RonseLiselotte Van Dooren (49) brengt op 25 juni haar vierde single uit. Het nummer heet You en het werd gecomponeerd door Pascal Baeke op een tekst van Tine Deroeck. De bijhorende clip is van Arthur Van Obost. De laatste drie zijn volbloed Ronsenaars, Liselotte zelf is van Waasmunster, woont in Lahamaide in Henegouwen en vond de liefde in Ronse. “Al wilde ik dat ik in Nashville woonde, het hart van de countrymuziek in Amerika", vertelt ze.

 1. Van bijzondere bedevaartsoorden tot een verborgen groene parel: zeven bezienswaardigheden in Vlaamse Ardennen waar je even halt moét houden
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Van bijzondere bedevaarts­oor­den tot een verborgen groene parel: zeven beziens­waar­dig­he­den in Vlaamse Ardennen waar je even halt moét houden

  In onze driedelige reeks over de pracht van Vlaamse Ardennen, focussen we ons deze week op de vele bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Even je wandeling of fietstocht onderbreken en gewoon even deze zeven parels bezichtigen brengt rust in ieders hoofd. Nog nood aan meer tips voor een geslaagde trip? Lees ook de selectie met onze favoriete cafés en slaapplekken uit de regio.
 2. Nieuwe coach Erick Rios hervat met SK Ronse trainingsarbeid: “Ik geloof sterk in dit nieuwe project”
  voetbal tweede nationale A

  Nieuwe coach Erick Rios hervat met SK Ronse trainings­ar­beid: “Ik geloof sterk in dit nieuwe project”

  Tweedenationaler SK Ronse heeft maandagavond de trainingsarbeid hervat. De nieuwbakken coach Erick Rios mocht er vooral nieuwe gezichten verwelkomen, want de club voerde een stevige verjongingsoperatie door waarbij enkel kapitein Marvin Foucart als ouderdomsdeken aan boord bleef. Voortaan wordt er vier keer per week getraind. De eerste oefenmatch staat op 24 juli ingepland tegen tweedeprovincialer Eine.