Ronny De Coster
Volledig scherm
© Ronny De Coster

Kinderdagverblijf gesloten na problemen met kachel

Teams van de brandweerposten Ronse en Brakel moesten maandagochtend naar een kinderdagverblijf op de Ninoofsesteenweg in Ronse voor problemen met een kachel.

0 reacties

 1. Inleefweek rond armoede komt stevig binnen bij deelnemers: “Continu aan het rekenen, en dan hebben we het nog niet over het sociaal isolement en de discriminatie”
  Ronse

  Inleefweek rond armoede komt stevig binnen bij deelnemers: “Continu aan het rekenen, en dan hebben we het nog niet over het sociaal isolement en de discrimina­tie”

  Dertien Ronsenaars hebben een week lang geleefd van een budget van 60 euro per volwassene en 20 euro per kind in het gezin. Ze deden dat in het kader van een inleefweek rond armoede om zo zelf te ondervinden met welke moeilijkheden Ronsenaars in armoede te maken krijgen. “Het was confronterend en stresserend, maar ook leerrijk.”
 2. Melden tot de zomer zonder openbaar vervoer door werkzaamheden op Berchemweg: “Onaanvaardbaar dat wij maandenlang gegijzeld blijven”
  PREMIUM
  Melden/Berchem

  Melden tot de zomer zonder openbaar vervoer door werkzaamhe­den op Berchemweg: “Onaan­vaard­baar dat wij maanden­lang gegijzeld blijven”

  Voor de aangekondigde vernieuwing van een duiker onder de N8 (Berchemweg) tussen Oudenaarde en Kluisbergen gaat die weg minstens drie maanden dicht. Verkeer volgt een omleiding. “Maar het openbaar vervoer laat ons in de steek: meer dan drie maanden komen er geen bussen. Onaanvaardbaar. Kan de stad de Lijn op betere gedachten brengen?”, vragen bewoners van Melden zich af.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen