Jeremy en Kim, vooraan, begonnen 5 jaar geleden met hun padelclub in D'Hoppe. Daar werd op geklonken in hun gloednieuwe indoorhal.
Volledig scherm
Jeremy en Kim, vooraan, begonnen 5 jaar geleden met hun padelclub in D'Hoppe. Daar werd op geklonken in hun gloednieuwe indoorhal. © GEDR

Kim en Jeremy realiseerden hun droom in D’Hoppe: Chalet Radar viert vijfde verjaardag met drie nieuwe indoorhallen

RONSE/BRAKELVijf jaar geleden openden Jeremy De Keyzer (40) en Kim Vanderlinden (35) op het domein van Chalet Rader in D’Hoppe een eerste padelveld. Ze hadden daarmee een primeur in de brede regio. Vandaag drinken ze champagne op drie nieuwe indoorvelden. Dat brengt het totaal indoor op vier en outdoor op twee.

  1. Leo Verstichel van net opgerichte sociale huisvestingsmaatschappij maakt geheime info openbaar: “Impulsieve reactie uit ergernis om politieke spelletjes”
    PREMIUM
    RONSE

    Leo Verstichel van net opgerichte sociale huisves­tings­maat­schap­pij maakt geheime info openbaar: “Impulsieve reactie uit ergernis om politieke spelletjes”

    Wie graag al eens geheime info krijgt, moet naar de gemeenteraad in Ronse. Daar heeft Leo Verstichel (CD&V), raadslid en kersvers ondervoorzitter van de net gefusioneerde sociale huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen, op de jongste zitting informatie vrijgegeven uit een geheim document. Hij wou daarmee bevestigen dat er in Ronse een vestigingsplaats van de maatschappij behouden blijft. Burgemeester Luc Dupont, overigens een partijgenoot, had geweigerd om bewijs daarvan zwart op wit te tonen.