Illustratiebeeld - In de Sint-Martinuskerk is er dit weekend een kerstmarkt.
Volledig scherm
Illustratiebeeld - In de Sint-Martinuskerk is er dit weekend een kerstmarkt. © thinkstock

Kerstmarkt in Sint-Martinuskerk voor het goede doel

De Sint-Martinuskerk in Ronse vormt op 30 november en 1 december het decor voor de kerstmarkt van de kerkfabriek en het comité Kerstmarkt Sint-Martinus. De opbrengst van het evenement gaat naar de vereniging Sint-Vincentius a Paulo en de oogkliniek van oogarts Piet Noë in Rwanda.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?