De kerstman en de ziekenhuisclowns bouwden een feestje buiten AZ Glorieux.
Volledig scherm
De kerstman en de ziekenhuisclowns bouwden een feestje buiten AZ Glorieux. © GEDR

Kerstman en ziekenhuisclowns bouwen feestje vanop afstand voor kinderafdeling van AZ Glorieux

RONSEOmdat zelfs zij vanwege corona niet binnen mogen in AZ Glorieux, bouwden de kerstman en de ziekenhuisclowns hun traditionele kerstfeestje buiten de muren van het ziekenhuis. Van achter de ramen keken de kleine (en de grote) patiënten mee.

  1. Na heroïsche prestatie staat ultraloper Karel Sabbe (34) weer in zijn tandartsenpraktijk: “Normaal loop ik naar hier, maar dat leek vandaag wat overdreven”
    PREMIUM

    Na heroïsche prestatie staat ultraloper Karel Sabbe (34) weer in zijn tandartsen­prak­tijk: “Normaal loop ik naar hier, maar dat leek vandaag wat overdreven”

    Met stramme spieren en gezwollen voeten stond ultraloper Karel Sabbe (34) maandagmorgen weer in zijn tandartsenpraktijk in Ronse. De man uit Anzegem wist vorige week nog een historische prestatie neer te zetten op de Barkley Marathons in de VS, waar hij als eerste Belg ooit finishte. Na wat welverdiende rust en een klein feestje op zondag, geniet hij nog wat na van een knotsgekke week. “Op de luchthaven wou wielrenner Zdenek Stybar zelfs met mij op de foto.”
    Ronse