Rond Ronse zoekt een oplossing voor de doortrekking van de N60.
Volledig scherm
Rond Ronse zoekt een oplossing voor de doortrekking van de N60. © Ronny De Coster

Jouw mening gevraagd: Rond Ronse houdt nog 13 mogelijke tracés over voor doortrekking N60

Ronse/Maarkedal/KluisbergenHet team van Rond Ronse heeft een nieuwe nota klaar met mogelijke oplossingen voor het mobiliteitsprobleem in Ronse. Er blijven nog 13 mogelijke noord-zuidverbindingen over en de onderzoekers gaan ook na waar er plaats is voor bosuitbreiding. Inwoners van de regio krijgen nu opnieuw de kans om hun mening te geven daarover.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.