Linus Verkruyssen (3) in actie bij zijn team Hammarby Stockholm. De jonge Ronsenaar is nu op stage met de Zweedse jeugdselectie.
Volledig scherm
PREMIUM
Linus Verkruyssen (3) in actie bij zijn team Hammarby Stockholm. De jonge Ronsenaar is nu op stage met de Zweedse jeugdselectie. © RV

Jonge Ronsenaar Linus Verkruyssen (15) is opgenomen in Zweedse basketselectie: het talent heeft hij van opa Freddy en papa Johan

RONSELinus Verkruyssen, 15 jaar geleden geboren in België, is geselecteerd voor het Zweedse nationale basketteam. Het talent heeft de jongeman van geen vreemden: opa Freddy en papa Johan schreven basketgeschiedenis in de Hermesstad bij Sphinx en BT Ronse.

  1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
    Mijnenergie

    Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

    De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.