De Jeugdraad van Ronse trekt aan de alarmbel: te veel jeugdbewegingen hebben moeite om goede lokalen te vinden.
Volledig scherm
De Jeugdraad van Ronse trekt aan de alarmbel: te veel jeugdbewegingen hebben moeite om goede lokalen te vinden. © Jeugdraad Ronse

Jeugdraad Ronse alarmeert: jeugdbewegingen vinden moeilijk dak boven hoofd

Voorzitter van de Jeugdraad Ronse Gilles Vandezande trekt aan de alarmbel. Verschillende jeugdbewegingen in Ronse kampen met huisvestingsproblemen. “Meer dan honderd kinderen en jongeren dreigen hun favoriete hobby en passie kwijt te raken en wij vinden geen oplossing.”

0 reacties

 1. Aanvaller Robin Itoua geeft woord aan Beloeil, maar blijft bij SK Ronse: “Meeste garanties om kans te maken op selectie voor nationale ploeg van Congo”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Aanvaller Robin Itoua geeft woord aan Beloeil, maar blijft bij SK Ronse: “Meeste garanties om kans te maken op selectie voor nationale ploeg van Congo”

  De Waalse eersteprovincialer Beloeil kondigde eind februari de terugkeer aan van zijn voormalige spits Robin Itoua. De Congolees was immers einde contract bij Ronse en hoorde een tijdje niks meer van de club. Bij Beloeil wordt Itoua na zijn eerdere successen op handen gedragen, maar tot grote consternatie van de eersteprovincialer keerde hij eind vorige week op zijn stappen terug. Wil Itoua nog kans maken op een selectie voor zijn nationale ploeg, dan is kiezen voor een provincialer immers geen optie. “Ik moet op de ladder naar boven klimmen en niet naar beneden gaan”, beseft de 24-jarige Itoua.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant