Het incident gebeurde op de Grote Markt in Ronse.
Volledig scherm
Het incident gebeurde op de Grote Markt in Ronse. © Google Maps

Jaar cel met uitstel voor twintigers die slachtoffer opzettelijk aanrijden en meesleuren onder auto

De twee twintigers die op 4 februari 2017 Ronsenaar Hamza L. opzettelijk hebben aangereden en meterslang onder hun auto hebben meegesleurd, zijn veroordeeld tot een celstraf van een jaar met uitstel. Ze moeten ook een boete van 1.600 euro betalen, waarvan de helft effectief.

 1. Frituuruitbaatster (67) zwaar onder de indruk na gewapende overval in Gavere: “Met revolver tegen mijn hoofd de hele dagomzet moeten afgeven”
  PREMIUM
  Gavere/Kruisem

  Frituuruit­baat­ster (67) zwaar onder de indruk na gewapende overval in Gavere: “Met revolver tegen mijn hoofd de hele dagomzet moeten afgeven”

  Rita Vandeghinste (67) uit Kruisem bekomt van een gewapende overval op de frituur Friet-O-Droom van haar dochter Severine (45) aan het station van Gavere. “Met een revolver tegen mijn hoofd gedrukt, moest ik aan die gangster de hele dagomzet afgeven, terwijl mijn dochter alleen maar bang en machteloos kon toezien. Zij is helemaal van de kaart en durft voorlopig zelfs de frituur niet meer in”, huivert de moeder. Van de daders is er voorlopig geen spoor.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas