'Ieders stem telt' vraagt aandacht voor armoede

 1. Parket sluit onderzoek naar moord op Henri en Lena af: “Voor dit misdrijf is één persoon verantwoordelijk en die is zelf overleden”
  PREMIUM
  EINE/KLUISBERGEN/DOORNIK

  Parket sluit onderzoek naar moord op Henri en Lena af: “Voor dit misdrijf is één persoon verantwoor­de­lijk en die is zelf overleden”

  Het gerecht in Doornik trekt een streep onder het onderzoek naar de moord op Henry Vanlerberghe (69) en Lena Vangheluwe (66) uit Kluisbergen. Volgens de speurders is de zaak helder: zoon Benny was de enige dader en verdronk zichzelf in de Schelde in Oudenaarde. Maar wie was die onbekende man die de zus van de verdachte aan de lijn kreeg toen ze haar moeder belde?
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.