De leerlingen en leerkrachten van Eventurous, het evenementenbureau van het zevende jaar Kantoor. CEO Nona staat vierde van rechts.
Volledig scherm
De leerlingen en leerkrachten van Eventurous, het evenementenbureau van het zevende jaar Kantoor. CEO Nona staat vierde van rechts. © GEDR

Het zevende jaar Kantoor van Da Vinci start het evenementenbureau Eventurous: “Ervaring opdoen in de praktijk en veel leren voor later”

RONSEDe tien leerlingen uit het zevende jaar Kantoor van de GO! Da Vinci Campus startten het evenementenbureau Eventurous. Voortaan kunnen directie en leerkrachten op hen beroep doen om excursies, daguitstappen, schoolreizen en workshops in goede banen te leiden.

  1. Plannen voor Sportsite Kortekeer aangepast en goed bevonden: “De eigen jeugd laten voetballen in Maarkedal was altijd het hoofddoel”
    MAARKEDAL

    Plannen voor Sportsite Kortekeer aangepast en goed bevonden: “De eigen jeugd laten voetballen in Maarkedal was altijd het hoofddoel”

    Plannen voor een grote sportsite met padelterreinen, een Finse piste en meerdere voetbalvelden aan de Kortekeer in Maarkedal? Daar kon het Agentschap Natuur en Bos eerder dit jaar niet mee lachen. De schetsen konden dan ook de vuilnisbak in. Nu heeft het gemeentebestuur een nieuw plan klaar, dat minder belastend is voor de natuur. Zonder padel of looppiste, maar wel veel plaats voor voetbal.