PVDA kwam Bernard Aelvoet (midden) steunen toen hij het loket in het station van Ronse definitief sloot.
Volledig scherm
PREMIUM
PVDA kwam Bernard Aelvoet (midden) steunen toen hij het loket in het station van Ronse definitief sloot. © GEDR

Het loket van het station is definitief dicht, al houdt PVDA de hoop op heropening nog levend: “Een cactus kan lang zonder voeding en water, maar op een dag sterft hij toch”

RONSEHet loket in het station van Ronse is definitief dicht. Loketbediende Bernard Aelvoet moest als laatste de deuren sluiten en kreeg daarbij de steun van de lokale afdeling van de PVDA. Die heeft nog niet alle hoop op een heropening opgegeven.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.