Kunstenaar Jan Leenknegt maakte een monument voor het herinneringsbos.
Volledig scherm
Kunstenaar Jan Leenknegt maakte een monument voor het herinneringsbos. © Lieke D'hondt

Herinneringsbos groeit met zeven nieuwe bomen en monument om dierbaren te herdenken

Familieleden en vrienden van zes mensen die dit jaar de strijd tegen kanker hebben verloren, hebben een boom geplant in het herinneringsbos in Ronse. Het stadsbestuur plantte ook een symbolische boom voor alle overleden kankerpatiënten en kunstenaar Jan Leenknegt onthulde een monument.

1 reactie

 • José coolsaet

  3 jaar geleden
  De mensen die overleden zijn aan een andere zeer ernstige ziekte zoal ALS, even erg als kanker, elk overlijden is er een te veel, tellen hier niet mee... Bijzonder eenzijdig! Discriminatie ten top door het gemeentebestuur! Het bos noemt wel herinneringsbos en bomen planten is altijd positief! Gemeentebestuur: denk ook aan de andere overledenen!
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.