De tweede en derde graad van de Da Vinci Campus zullen opnieuw afstandsonderwijs volgen tot aan de herfstvakantie.
Volledig scherm
De tweede en derde graad van de Da Vinci Campus zullen opnieuw afstandsonderwijs volgen tot aan de herfstvakantie. © rv

GO! Da Vinci Campus schakelt tijdelijk over naar afstandsonderwijs voor tweede en derde graad

RonseDe leerlingen van de tweede en derde graad van de GO! Da Vinci Campus in Ronse krijgen opnieuw afstandsonderwijs. De secundaire school heeft die beslissing genomen omdat twee leerkrachten besmet zijn met het coronavirus, er veel collega’s in quarantaine zitten en anderen thuis zitten met griepsymptomen.

 1. Bjarne (19) lag na aanrijding met fiets maanden in coma: “Eén ding wisten we zeker: we zouden niet toestaan dat hij verder moest leven als een plant”
  PREMIUM
  Zulte/Waregem

  Bjarne (19) lag na aanrijding met fiets maanden in coma: “Eén ding wisten we zeker: we zouden niet toestaan dat hij verder moest leven als een plant”

  Op vrijdagavond 25 januari 2020 slaat het noodlot toe voor Bjarne Lippens (19) uit Zulte. Hij rijdt met zijn fiets naar een verjaardagsfeest maar wordt in de buurt van het Waregemse station aangereden door een automobilist. Bjarne valt op zijn hoofd, raakt zwaargewond en wordt in een coma gebracht die maanden zal duren. Een klein jaar na het ongeval keren we terug naar Bjarne en zijn vader Günter Lippens (47) uit Maldegem. “Hij gaat de laatste weken enorm vooruit”, zegt zijn papa. Lees meer over de strafste Oost-Vlaamse verhalen uit 2020 in dit dossier.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"