Freestyle voetballer Younes Ghezzal neemt met succes deel aan Belgium's Got Talent.
Volledig scherm
Freestyle voetballer Younes Ghezzal neemt met succes deel aan Belgium's Got Talent. © Younes Ghezzal

Freestyle voetballer Younes Ghezzal mag verder zijn talent tonen aan Vlaanderen

De kunstjes van freestyle voetballer Younes Ghezzal (21) zijn in Ronse al goed gekend, hij trad onder meer op tijdens het afgelopen sportgala. Ook de rest van Vlaanderen leert hem nu kennen. Na de golden buzzer in talentenwedstrijd Belgium’s Got Talent op VTM gaat zijn avontuur verder.

 1. In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: met Sandra Rasschaert (49) de Rekelberg op. “Dankzij die fietsvakanties in Spanje is Serge nog elke dag bij mij”
  PREMIUM

  In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: met Sandra Rasschaert (49) de Rekelberg op. “Dankzij die fietsvakan­ties in Spanje is Serge nog elke dag bij mij”

  Wielerfans zitten er al maanden op te wachten maar zondag is het eindelijk zover: de Vlaamse hoogmis van het wielrennen. Met zes maanden vertraging krijgt de Ronde van Vlaanderen alsnog haar apotheose in de Vlaamse Ardennen. Zonder publiek dit jaar maar daarom niet minder beklijvend. In een vijfdelige reeks blikken we vooruit op Vlaanderens Mooiste. Sandra Rasschaert (49), de weduwe van streekgenoot Serge Baguet, bijt de spits af. Met haar trokken we naar de Rekelberg in Zwalm, de favoriete helling van Serge.
 2. Stijging van aantal besmettingen in Ronse op dinsdag 13 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Ronse op dinsdag 13 oktober

  In Ronse zijn er op één dag 8 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 56 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Ronse komt dat getal nu op 212 te liggen. Ronse heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement