De dragers en belders van de Fiertel in de catacombe van Sint-Hermes in Rome.
Volledig scherm
De dragers en belders van de Fiertel in de catacombe van Sint-Hermes in Rome. © Xavier Vancoppenolle

Fiertelbellen weerklinken voor het eerst in catacombe van Sint-Hermes in Rome: “Sprakeloos en tot tranen toe bewogen”

De dragers en belders van de Fiertel in Ronse zijn nog steeds onder de indruk van hun bedevaart naar Rome. Een kleine week geleden werden ze ontvangen in de catacombe van Sint-Hermes. “We waren tot tranen toe bewogen toen de bellen op die historische plaats weerklonken.”

0 reacties

 1. SK Ronse doorbreekt maandenlange windstilte: “Sportieve en bestuurlijke reorganisatie bezig, maar eerste nieuwkomer is binnen”

  SK Ronse doorbreekt maandenlan­ge windstilte: “Sportieve en bestuurlij­ke reorganisa­tie bezig, maar eerste nieuwkomer is binnen”

  Na maanden van windstilte, waarbij ondertussen heel wat spelers en de trainer hun vertrek aankondigden, heeft SK Ronse nu toch een officiële communicatie de wereld ingestuurd. Wat eigenlijk al door verschillende bronnen eerder werd aangegeven, is nu ook officieel gemaakt. “We zijn volop bezig om onze club zowel op sportief als op bestuurlijk vlak te reorganiseren”, klinkt het bij de club van voorzitter Patrick Decuyper. Inmiddels heeft SK wel zijn eerste nieuwkomer beet. Middenvelder Jezzy Kinzumbi komt over van tweedenationaler Ganshoren. Ook kapitein Marvin Foucart blijft aan boord, evenals spits Itoua, die op punt stond naar Beloeil te gaan, en doelman Van Brussel.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"