De Bommels in La Roche: helpen waar het kan.
Volledig scherm
De Bommels in La Roche: helpen waar het kan. © RV

Faiza El Ghouch en de Bommelsverenigingen sturen hulptransporten vanuit Ronse naar Verviers en La Roche

RONSEOmdat ze de ellende in de Ardennen niet meer kon aanzien, heeft Faiza El Ghouch (37) op eigen initiatief een hulptransport op poten gezet dat vanmiddag richting Verviers trekt. Intussen zitten de Bommelsverenigingen van Ronse al in La Roche met middelen en mankracht.

 1. Gewezen patisserie in de Stationsstraat is verkocht. “Talloze familiefeesten van generaties Ronsenaars eindigden met gebak en ijs van bij Madam De Vuyst”
  PREMIUM
  RONSE

  Gewezen patisserie in de Stations­straat is verkocht. “Talloze familie­fees­ten van generaties Ronsenaars eindigden met gebak en ijs van bij Madam De Vuyst”

  Het is een opgemerkte deelnemer aan de drukbezochte Rommelmarkt vandaag in de centrumstraten van Ronse: Anne De Vuyst (66) biedt een resem bakvormen, bordjes, inpakdoosjes en andere gadgets uit lang vervlogen tijden voor een habbekrats te koop aan. Het huis in de Stationsstraat waar in 1950 de legendarische Patisserie De Vuyst startte, is verkocht.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).