Nieuw raadslid Safia Marzouki staat links, afscheidnemend raadslis Eugénie Carrez rechts. Patrice Dutranoit wordt de nieuwe fractieleider van de CD&V.
Volledig scherm
Nieuw raadslid Safia Marzouki staat links, afscheidnemend raadslis Eugénie Carrez rechts. Patrice Dutranoit wordt de nieuwe fractieleider van de CD&V. © RV

Eugénie Carrez (CD&V) verlaat de gemeenteraad, Safia Marzouki volgt haar op

RONSEEugénie Carrez verlaat de gemeenteraad waarin zij sinds 2019 zetelt voor CD&V. Zij stond tweede op de lijst in oktober 2018 en was ook fractieleider. Zij verhuist begin volgend jaar echter naar Hasselt en legt op 31 december 2021 haar mandaat als gemeenteraadslid neer. Safia Marzouki, en niet Marie Wieleman, volgt haar op.

  1. Nieuwe applicatie WeConstruct revelatie voor de tuin- en bouwsector: "Vakman zoeken in de buurt wordt fluitje van een cent"
    PREMIUM
    Lierde

    Nieuwe applicatie WeCon­struct revelatie voor de tuin- en bouwsector: "Vakman zoeken in de buurt wordt fluitje van een cent"

    Een nieuwe mijlpaal voor de bouw- en tuinsector: twee Vlaamse ondernemers lanceren de WeConstruct-applicatie. “Dankzij dit revolutionair platform vindt iedereen binnenkort in slechts enkele klikken een geschikte vakman in de buurt. En professionelen kunnen onderling werk doorgeven en materialen (ver)huren en (ver)kopen via het platform", zegt Lierdenaar Luc Van Vaerenbergh.