Vlaams minister Lydia Peeters (links) gaf op de Zandstraat uitleg over de plannen met de N60. Provinciegouverneur Carina Van Cauter, burgemeester Luc Dupont en Herman De Croo waren aandachtige toehoorders.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams minister Lydia Peeters (links) gaf op de Zandstraat uitleg over de plannen met de N60. Provinciegouverneur Carina Van Cauter, burgemeester Luc Dupont en Herman De Croo waren aandachtige toehoorders. © GEDR

Er blijven nog twaalf routes over voor de N60: “Tracés langs Muziekbos en Hotondbos geen opties meer”

RonseDe Werkvennootschap Rond Ronse heeft de derde scopingnota gepubliceerd met de overgebleven oplossingen voor de verkeersproblematiek rond de Hermesstad. Er resten nog twaalf alternatieven. De tracés langs het Muziek- en Hotondbos zijn geen opties meer.

  1. Onderzoek naar samensmelting van drie politiezones loopt: “Problemen aan Rijdt in Brakel illustreren hoe hard een fusie nodig is”
    Vlaamse Ardennen

    Onderzoek naar samensmel­ting van drie politiezo­nes loopt: “Problemen aan Rijdt in Brakel illustre­ren hoe hard een fusie nodig is”

    Het incident op de Rijdtmeersen in Brakel, waarbij vorige week een jogger werd aangevallen, blijft politiek nazinderen. “De problemen in het recreatiegebied bewijzen nog maar eens dat de politie meer mankracht nodig heeft en dat kan alleen met een fusie van polititiezones”, zegt gemeenteraadslid Jan Haegeman (N-VA). “We zij hier volop mee bezig, want ook ik ben voorstander”, reageert burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open Vld).