Roxette Chikua met Paradis in CC De Ververij
Volledig scherm
Roxette Chikua met Paradis in CC De Ververij © Karolina Maruszak

Double Bill: twee dansvoorstellingen over het Congolese verleden in CC De Ververij

RONSEOp zaterdag 4 december om 20 uur zijn er twee dansvoorstellingen te zien, gemaakt door Roxette Chikua en Michel Kiyombo die in hun spectaculaire podiumcreaties hun Congolese roots aankaarten en op zoek gaan naar antwoorden op allerlei levensvragen. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Parket sluit onderzoek naar moord op Henri en Lena af: “Voor dit misdrijf is één persoon verantwoordelijk en die is zelf overleden”
  PREMIUM
  EINE/KLUISBERGEN/DOORNIK

  Parket sluit onderzoek naar moord op Henri en Lena af: “Voor dit misdrijf is één persoon verantwoor­de­lijk en die is zelf overleden”

  Het gerecht in Doornik trekt een streep onder het onderzoek naar de moord op Henry Vanlerberghe (69) en Lena Vangheluwe (66) uit Kluisbergen. Volgens de speurders is de zaak helder: zoon Benny was de enige dader en verdronk zichzelf in de Schelde in Oudenaarde. Maar wie was die onbekende man die de zus van de verdachte aan de lijn kreeg toen ze haar moeder belde?