OUDENAARDE | De fans vieren de prestatie van het nationale team met een bier.
Volledig scherm
OUDENAARDE | De fans vieren de prestatie van het nationale team met een bier. © Ronny De Coster

"Dit feestje pakken ze ons niet meer af"

VLAAMSE ARDENNENJong én oud hebben zaterdag de Rode Duivels naar de overwinning geschreeuwd. Na de glansrijke overwinning tegen de Ieren werd er gevierd op pleinen en in cafés in de hele regio. "Dit feestje pakken ze ons niet meer af."

 1. Gewezen patisserie in de Stationsstraat is verkocht. “Talloze familiefeesten van generaties Ronsenaars eindigden met gebak en ijs van bij Madam De Vuyst”
  PREMIUM
  RONSE

  Gewezen patisserie in de Stations­straat is verkocht. “Talloze familie­fees­ten van generaties Ronsenaars eindigden met gebak en ijs van bij Madam De Vuyst”

  Het is een opgemerkte deelnemer aan de drukbezochte Rommelmarkt vandaag in de centrumstraten van Ronse: Anne De Vuyst (66) biedt een resem bakvormen, bordjes, inpakdoosjes en andere gadgets uit lang vervlogen tijden voor een habbekrats te koop aan. Het huis in de Stationsstraat waar in 1950 de legendarische Patisserie De Vuyst startte, is verkocht.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).