Zwembad 't Rosco in Ronse is dicht vanwege een kapotte circulatiepomp.
Volledig scherm
Zwembad 't Rosco in Ronse is dicht vanwege een kapotte circulatiepomp. © rv

Deuren van zwembad aan ’t Rosco blijven nog een tijdje gesloten: “Gerechtelijke procedure om te bepalen wie verantwoordelijk is voor de sluiting”

RONSEHet zwembad aan ’t Rosco zal niet openen voor 1 september. Het stadsbestuur is een gerechtelijke procedure gestart omdat de experten van de verschillende betrokken partijen het niet eens geraken over wie er in de fout is gegaan.

 1. Waar tot in 2013 een elektriciteitscentrale stond, moet straks een bedrijventerrein groeien. Provincie organiseert een participatiemarkt over de toekomst van de site Ruien Centraal.
  KLUISBERGEN

  Waar tot in 2013 een elektrici­teits­cen­tra­le stond, moet straks een bedrijven­ter­rein groeien. Provincie organi­seert een participa­tie­markt over de toekomst van de site Ruien Centraal.

  De provincie Oost-Vlaanderen organiseert op zaterdag 25 september tussen 10 en 17 uur een participatiemarkt op de site Ruien Centraal, waar tot 2013 de elektriciteitscentrale stond. Daarvoor wordt een Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) opgemaakt met als doel daar een duurzaam economisch reconversieproject te realiseren.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.