De Vlaamse Volksbeweging en Davidsfonds Ronse polst naar het standpunt van de nationale partijen over de taalfaciliteiten.
Volledig scherm
De Vlaamse Volksbeweging en Davidsfonds Ronse polst naar het standpunt van de nationale partijen over de taalfaciliteiten. © Lieke D'hondt

Debat over de taalfaciliteiten: iedereen wil ze weg, maar wie kan er wat aan doen?

Als het van Vlaams Belang, N-VA, CD&V, Open Vld, Groen en sp.a afhangt, dan verdwijnen de taalfaciliteiten in Ronse. Dat blijkt nog maar eens uit het debat over het onderwerp dat de Vlaamse Volksbeweging en Davidsfonds Ronse hebben georganiseerd in de Volksbond.

0 reacties

 1. SK Ronse doorbreekt maandenlange windstilte: “Sportieve en bestuurlijke reorganisatie bezig, maar eerste nieuwkomer is binnen”

  SK Ronse doorbreekt maandenlan­ge windstilte: “Sportieve en bestuurlij­ke reorganisa­tie bezig, maar eerste nieuwkomer is binnen”

  Na maanden van windstilte, waarbij ondertussen heel wat spelers en de trainer hun vertrek aankondigden, heeft SK Ronse nu toch een officiële communicatie de wereld ingestuurd. Wat eigenlijk al door verschillende bronnen eerder werd aangegeven, is nu ook officieel gemaakt. “We zijn volop bezig om onze club zowel op sportief als op bestuurlijk vlak te reorganiseren”, klinkt het bij de club van voorzitter Patrick Decuyper. Inmiddels heeft SK wel zijn eerste nieuwkomer beet. Middenvelder Jezzy Kinzumbi komt over van tweedenationaler Ganshoren. Ook kapitein Marvin Foucart blijft aan boord, evenals spits Itoua, die op punt stond naar Beloeil te gaan, en doelman Van Brussel.
 1. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt

 2. Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen
  Play

  Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen