Een deel van het CGS-team van Christophe Hooreman (derde van links) dat met zijn 2PK triomfeerde in Spa-Francorchamps.
Volledig scherm
Een deel van het CGS-team van Christophe Hooreman (derde van links) dat met zijn 2PK triomfeerde in Spa-Francorchamps. © RV

CGS Racingteam van Ronsenaar Christophe Hooreman wint 24 Uur van Spa-Francorchamps voor 2PK’s. En dat al voor de tweede keer...

RONSEDe 36ste editie van de 24 Uur van Spa-Francorchamps voor 2PK/C1 met veertig opgewaardeerde 2PK’s en zestig Citroën C1’s, bestuurd werd gewonnen door het CGS-team van Ronsenaar Christophe Hooreman. Die realiseerde die stunt al ’s in 2016.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.