rr
Volledig scherm
© rr

Buschauffeur naar ziekenhuis na rake klappen van agressieve reiziger in Ronse

Een buschauffeur van De Lijn is woensdag op de Glorieuxlaan in Ronse hard aangepakt door  een agressieve reiziger. Het slachtoffer kreeg slagen in het gezicht en een trap op de keel. De man moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

28 reacties

 • michael laeremans

  2 jaar geleden
  Nog veel berterchap collega! En dat is èèn van de reden waarom de lijn geen personeel meer vindt ! Respect voor ons is heel ver weg tegenwoordig.
 • thomas david

  2 jaar geleden
  Vlaams Belang heeft mijn stem, de rest weigert er toch iets aan te doen dus rest er mij geen andere optie
 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Ja maar justitie die vinden dat een chauffeur dat soort praktijken maar moet tolereren dat hoort bij zijn beroep. In deze tijd en met zoveel vreemdelingen met andere gewoontes moet dat kunnen. Dat is gewoon de gewone gang van zaken vanaf nu.
 • Walter De Vuyst

  2 jaar geleden
  Waar komt dit verhaal vandaan ? Deze samenvatting is erg wazig , bovendien wordt geen enkele bron vermeld en zijn de feiten waarschijnlijk niet gecontroleerd op echtheid .Indien dit wel het geval is verdient de dader een strenge straf , maar in principe mag ook de bestuurder van de lijn zijn bus niet verlaten om veiligheidsreden . Ook de chauffeur van de vrachtwagen is in de fout gegaan door te laden en lossen voor een bushokje .
 • Carlo Pollart

  2 jaar geleden
  Vreselijk, maar ook als je in 'het hoofd' van de dader probeert te kijken heb ik al even weinig begrip: dus de chauffeur gaat poolshoogte nemen waarom de bus zolang moet wachten, het groepje allochtonen stapt mee uit, volgt hem en.. slaat hem? Dus het was blijkbaar zijn 'schuld' dat die vrachtwagen daar stond in hun hoofd.. Zò 'redeneren' zij dus: het is altijd iemands "schuld' en hij zal ervoor boeten.
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den