De Raad der Bommels kroonde alvast Prins Thibo en Prinses Julie.
Volledig scherm
De Raad der Bommels kroonde alvast Prins Thibo en Prinses Julie. © GEDR

Bommelsfeesten krijgen een verlengstuk na 8 januari: verkiezingsavond op 5 maart en avondstoet op 23 april 2022

RONSEDe Raad der Bommels houdt het tijdens het weekend van 8 januari nog sober, maar laat de remmen los op zaterdagen 5 maart en 23 april. Dan worden respectievelijk de verkiezingsavond en de avondstoet gehouden. 

 1. De slagers van Berchem veroverden de (wieler)wereld met iconische koersfoto: “We zijn hier allemaal zot van de koers”
  PREMIUM

  De slagers van Berchem veroverden de (wieler)wereld met iconische koersfoto: “We zijn hier allemaal zot van de koers”

  In elke koers die op televisie komt en Berchem bij Kluisbergen passeert, wordt Slagerij Vande Walle vermeld als herkenningspunt. Maar de foto die vorig jaar van de supporterende beenhouwers werd gemaakt tijdens de E3 Saxo Classic kreeg wel erg veel navolging. Hoewel zaakvoerder Ruben Vande Walle vorig jaar ongepland in het middelpunt van de belangstelling kwam, bereidde hij voor de Ronde Van Vlaanderen 2023 zelf een stunt voor, en daar heeft Yves Lampaert wat mee te maken.
  Kluisbergen
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.