De Raad der Bommels pikt de draad weer op met het Feest van de Bommels op zaterdag 23 april.
Volledig scherm
De Raad der Bommels pikt de draad weer op met het Feest van de Bommels op zaterdag 23 april. © GEDR

Bommels vieren dan toch nog feest op 22 en 23 april en ze doen dat met een unicum: de playbackshow van het koningspaar op de Grote Markt

RONSENu het Koningspaar van de Bommels 2020 gezuiverd is van alle zotheid, kunnen de Bommelsfeesten weer vooruit kijken. Naar het weekend van 23 april met name. Dan voert het huidige koningspaar op de Grote Markt zijn playbackshow op, een unicum in de Bommelsgeschiedenis.

  1. Geen koksopleiding, wel een Michelinster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieuze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”
    PREMIUM

    Geen koksoplei­ding, wel een Michelin­ster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieu­ze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”

    Zijn eerste jongensdroom was eigenlijk Formule1-piloot worden. Toen dat wel heel hoog gegrepen bleek, nam hij vrede met kok. Maar voor hij aan dat parcours mocht beginnen, moest Tanguy De Turck (42) van zijn ouders eerst een deftig diploma halen. Dat werd een master in de politieke en sociale wetenschappen. Maar in dat veld gaan werken, zag Tanguy niet zitten. En toen sprong ineens dat kasteeltje, overwoekerd en verwaarloosd, zijn zus in het oog. En de rest is geschiedenis. Lees hier het ietwat kronkelende pad richting Michelinster van chef Tanguy De Turck.
    Ronse