Bloemen D'Hondt in Ronse is genomineerd.
Volledig scherm
Bloemen D'Hondt in Ronse is genomineerd. © GEDR

Bloemen D’Hondt bij de vijf finalisten van de wedstrijd ‘Beste Bloemenzaak van Vlaanderen’: “Een bevestiging dat we het goed doen”

RONSEBloemen D’Hondt in de Wijnstraat in Ronse is genomineerd voor de finale van de wedstrijd ‘Beste Bloemenzaak van Vlaanderen’, georganiseerd door de Koninklijke Unie van de Floristen van België. Op 21 november valt het verdict.

 1. Simon Van Brussel gaat met Ronse op zoek naar derbyzege: “Niet alleen met goed voetbal, maar ook met goed resultaat”
  voetbal tweede nationale A

  Simon Van Brussel gaat met Ronse op zoek naar derbyzege: “Niet alleen met goed voetbal, maar ook met goed resultaat”

  Na twee nederlagen met het kleinste verschil kreeg SK Ronse vorige week tegen Westhoek eindelijk loon naar werken. Met verzorgd en efficiënt voetbal liepen de blauwhemden tot 4-0 uit. Toch werd het door het blessureleed van heel wat sterkhouders nog spannend in het slot. De eerste zege heeft het jonge Ronse wel vertrouwen gegeven. Dat vertrouwen kwam er op het juiste moment met het oog op de derby tegen Oudenaarde zaterdagavond.
 2. Gewezen patisserie in de Stationsstraat is verkocht. “Talloze familiefeesten van generaties Ronsenaars eindigden met gebak en ijs van bij Madam De Vuyst”
  PREMIUM
  RONSE

  Gewezen patisserie in de Stations­straat is verkocht. “Talloze familie­fees­ten van generaties Ronsenaars eindigden met gebak en ijs van bij Madam De Vuyst”

  Het is een opgemerkte deelnemer aan de drukbezochte Rommelmarkt vandaag in de centrumstraten van Ronse: Anne De Vuyst (66) biedt een resem bakvormen, bordjes, inpakdoosjes en andere gadgets uit lang vervlogen tijden voor een habbekrats te koop aan. Het huis in de Stationsstraat waar in 1950 de legendarische Patisserie De Vuyst startte, is verkocht.