Bernd De Jonghe bij de werken: een doodlopende straat.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernd De Jonghe bij de werken: een doodlopende straat. © GEDR

Bernd De Jonghe van Electro Troc is de aanslepende werken in de Nieuwe Brugstraat-Beukenlaan spuugzat: “Dit zouden ze met een winkel van een grote keten nooit moeten proberen”

RONSESedert eind vorig jaar zijn er op het punt waar de Nieuwe Brugstraat, Hermes Van Wynghenestraat en Beukenlaan samenkomen (al dan niet) werkzaamheden aan de gang. Verkeer is er niet mogelijk. Bernd De Jonghe, zaakvoerder van Electro Troc in de Nieuwe Brugstraat, heeft er genoeg van. “Als dit nog lang duurt, kan ik de boeken sluiten.”

  1. Van Friends tot Au Toi: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
    PREMIUM

    Van Friends tot Au Toi: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

    Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van Friends in Aalst tot Au Toi in Brakel: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
    Oudenaarde, Aalst