Auto schiet al rijdend in brand aan de Broeke in Ronse

RonseDe brandweer van Ronse moest donderdagochtend te hulp snellen naar de Broeke, waar een auto in brand stond.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Progressieve partijen willen af van Gaselwest vanwege te duur, stadsbestuur noemt de redenering simplistisch. “200 euro per burger per jaar besparen door over te stappen naar de concurrentie”
  PREMIUM
  RONSE

  Progressie­ve partijen willen af van Gaselwest vanwege te duur, stadsbe­stuur noemt de redenering simplis­tisch. “200 euro per burger per jaar besparen door over te stappen naar de concurren­tie”

  Oppositiepartijen Vooruit en Groen vragen al even dat de stad Ronse bij distributienetbeheerder Gaselwest zou aandringen op de aanpassing van de dure elektriciteitstarieven. De partij PVDA eist nu dat de stad opstapt uit deze intercommunale. “Een simplistische redenering”, noemt schepen van Financiën Jan Foulon dat.