Arno en Marie: 5 jaar in de Verdi, binnenkort met drie. Dan wordt het misschien sowieso stiller in hun café?
Volledig scherm
PREMIUM
Arno en Marie: 5 jaar in de Verdi, binnenkort met drie. Dan wordt het misschien sowieso stiller in hun café? © GEDR

Arno en Marie van Taverne Verdi vinden meldingen over lawaaihinder van café er ver over: “Enkel bij uitzonderlijke gelegenheden en altijd dezelfde twee buren”

RONSEArno Vandenhoucke (31) en Marie Wieleman (28) vieren in januari dat ze vijf jaar de zaakvoerders zijn van Taverne Verdi op het Jean-Baptiste Guissetplein. Dat zal dan toch in stilte moeten gebeuren, want na klachten van buren mogen ze conform hun vergunning nog maximum 49 klanten ontvangen die hoogstens 85 decibels aan geluid produceren.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Wat te doen in Aalst: deze 10 bezienswaardigheden mag je niet missen

  Wat te doen in Aalst: deze 10 beziens­waar­dig­he­den mag je niet missen

  Zin in een uitstapje dicht bij huis? Daarvoor is Aalst de ideale uitvalsbasis. De Oost-Vlaamse stad is vooral bekend om het grootste carnavalsevenement in België, maar er valt nog heel wat meer te beleven: van het Stedelijk Museum tot een Instagram- en TikTok-tour langs twaalf must-see locaties. Geen idee waar te beginnen? Wij geven je alvast tien tips met bezienswaardigheden en activiteiten die je niet mag missen.
  Aalst