Minister van Onderwijs Ben Weyts: geld voor de digisprong voorwaarts. (Photo by Bert Van Den Broucke / Photonews)
Volledig scherm
Minister van Onderwijs Ben Weyts: geld voor de digisprong voorwaarts. (Photo by Bert Van Den Broucke / Photonews) © Photo News

€ 784.129 voor digisprong voorwaarts in de scholen van Ronse

RONSEVlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 784.129 aan digisprong-middelen in Ronse. “We grijpen de coronacrisis aan om alle scholen mee te trekken in het digitale bad. Dat is een stevige stimulans voor meer onderwijskwaliteit.”

 1. Nieuwe coach Erick Rios hervat met SK Ronse trainingsarbeid: “Ik geloof sterk in dit nieuwe project”
  voetbal tweede nationale A

  Nieuwe coach Erick Rios hervat met SK Ronse trainings­ar­beid: “Ik geloof sterk in dit nieuwe project”

  Tweedenationaler SK Ronse heeft maandagavond de trainingsarbeid hervat. De nieuwbakken coach Erick Rios mocht er vooral nieuwe gezichten verwelkomen, want de club voerde een stevige verjongingsoperatie door waarbij enkel kapitein Marvin Foucart als ouderdomsdeken aan boord bleef. Voortaan wordt er vier keer per week getraind. De eerste oefenmatch staat op 24 juli ingepland tegen tweedeprovincialer Eine.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.