De leerlingen van basisschool Campus Glorieux repeteren op maandamiddag voor het kerstconcert van 12 december.
Volledig scherm
De leerlingen van basisschool Campus Glorieux repeteren op maandamiddag voor het kerstconcert van 12 december. © GEDR

35 leerlingen van basisschool Campus Glorieux brengen kerstconcert met Sint-Gregoriuskoor: “Samen zingen verbindt”

RONSEHet Sint-Gregoriuskoor van de Sint-Hermesbasiliek wil zijn werking verbreden en werkt samen met basisschool Campus Glorieux aan een kerstconcert. “Het is een eerste, verkennende fase van ons project Koor Plus”, zegt dirigent Geert De Praetere die net als schooldirectrice Bernadette Dingenen het begrip verbinding concreet inhoud wil geven.

  1. Slecht rapport voor twee van de vijf stagiairs van de Bommelsraad, één had al ontslag genomen: “In één klap zeven stappen achteruit”
    PREMIUM
    RONSE

    Slecht rapport voor twee van de vijf stagiairs van de Bommels­raad, één had al ontslag genomen: “In één klap zeven stappen achteruit”

    Van de vijf jongemannen die sedert 2020 stage lopen bij de Stedelijke Raad der Bommels hebben er twee een slecht rapport gekregen op de evaluatievergadering. Van de twee die wel goede punten hadden, is er één uit solidariteit met de gebuisden opgestapt. De vijfde kandidaat had er al de brui aan gegeven tijdens de Bommelsfeesten zelf. “Wat is hier eigenlijk de bedoeling van?”, vragen de verbouwereerde Bommelsgroeperingen zich af.