Wout van Aert (27) door coronabesmetting niet in Ronde van Vlaanderen, Wuyts: “Kans op Roubaix is fiftyfifty”

Ronde van VlaanderenGéén Wout van Aert in de Ronde van Vlaanderen. De Belgische kampioen is geveld door het coronavirus en moet forfait geven voor de Vlaamse klassieker. Dat maakte hij zelf bekend. Ook zijn deelname aan Parijs-Roubaix (17 april) is hoogst onzeker. Onze analist Michel Wuyts schat die kans op 50 procent.

84 reacties

 • Peter Nols

  3 maanden geleden
  Net als in de cross en de Tour wordt Van Aert ook in de klassiekers overschaduwd door VDP. Bekijk het lijstje maar eens.
 • Werner Van Dorpe

  3 maanden geleden
  Pdb en Rg, blijkbaar twee die wout niet moeten hebben. Mensen die op die manier praten zijn kleinzielig en jaloers. Er zijn renners die maar wat fier zouden zijn indien ze hun loopbaan maar helft gewonnen hadden. Kruip maar terug in jullie verzuurde hoek en goede raad….blijf weg van de koers want mensen zoals jullie zijn er beter niet bij.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Komt hem eigenlijk goed uit. Dat bespaart hem een vernedering door VDP
 • roger goddeeris

  3 maanden geleden
  De kans dat VA een van de mooiste koersen wint is weinig waarschijnlijk.
 • Julien Morren

  3 maanden geleden
  Beste Wout , Na de aankomst van Dwars door Vlaanderen, was je mensen aan het omarmen .Beide zonder masker . Ik kon mijn ogen niet geloven,daar waar je anders zelfs de pers aanspreekt met een masker aan. Mocht je een tv opname van de aankomst hebben zal je zelf verwonderd staan.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Op bezoek bij de juf van Mathieu van der Poel in het zesde leerjaar: “Hij was altijd plezant en beleefd. Behalve als hij verloor”
  PREMIUM
  Wielrennen
  7

  Op bezoek bij de juf van Mathieu van der Poel in het zesde leerjaar: “Hij was altijd plezant en beleefd. Behalve als hij verloor”

  Na een onwaarschijnlijk spannende sprint won Mathieu van der Poel (27) voor een tweede maal de Ronde van Vlaanderen. Dat ‘MvdP’ een geweldige carrière zou uitbouwen met de fiets, daar schrikken ze op zijn oude school allesbehalve van. Mathieu was een modelleerling: beleefd, plichtsbewust, maar ook sportfanaat. “Ze stonden hier nogal te kijken toen hij riep: ‘Kijk juf, zonder handen!’.” We keren terug in de tijd, samen met Van der Poels leerkracht van het zesde leerjaar.