Wout van Aert (27) door coronabesmetting niet in Ronde van Vlaanderen, Wuyts: “Kans op Roubaix is fiftyfifty”

Ronde van VlaanderenGéén Wout van Aert in de Ronde van Vlaanderen. De Belgische kampioen is geveld door het coronavirus en moet forfait geven voor de Vlaamse klassieker. Dat maakte hij zelf bekend. Ook zijn deelname aan Parijs-Roubaix (17 april) is hoogst onzeker. Onze analist Michel Wuyts schat die kans op 50 procent.

84 reacties

 • Peter Nols

  3 maanden geleden
  Net als in de cross en de Tour wordt Van Aert ook in de klassiekers overschaduwd door VDP. Bekijk het lijstje maar eens.
 • Werner Van Dorpe

  3 maanden geleden
  Pdb en Rg, blijkbaar twee die wout niet moeten hebben. Mensen die op die manier praten zijn kleinzielig en jaloers. Er zijn renners die maar wat fier zouden zijn indien ze hun loopbaan maar helft gewonnen hadden. Kruip maar terug in jullie verzuurde hoek en goede raad….blijf weg van de koers want mensen zoals jullie zijn er beter niet bij.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Komt hem eigenlijk goed uit. Dat bespaart hem een vernedering door VDP
 • roger goddeeris

  3 maanden geleden
  De kans dat VA een van de mooiste koersen wint is weinig waarschijnlijk.
 • Julien Morren

  3 maanden geleden
  Beste Wout , Na de aankomst van Dwars door Vlaanderen, was je mensen aan het omarmen .Beide zonder masker . Ik kon mijn ogen niet geloven,daar waar je anders zelfs de pers aanspreekt met een masker aan. Mocht je een tv opname van de aankomst hebben zal je zelf verwonderd staan.