Van Avermaet reed als eerste over de finish.
Volledig scherm
Van Avermaet reed als eerste over de finish. © Flanders Classics.

Van Avermaet viert vanuit zijn kot: ‘Gouden Greg’ wint eerste (virtuele) Ronde van Vlaanderen voor maatje Naesen

Ronde van VlaanderenGreg Van Avermaet heeft vandaag de virtuele Ronde van Vlaanderen gewonnen. De renner van het geplaagde CCC was vanop zijn rollen na 32 kilometer de beste van een select peloton. Z’n maatje Oliver Naesen moest zich tevreden stellen met de tweede plek, Nicolas Roche werd derde.

4 reacties

 • jan sergooris

  2 jaar geleden
  Awel ,rijd het eens zo n rit.Dan zul je snel merken dat het geen "computerspelletje" is.Maar dat ge verdikke hard moet rijden om weg te geraken.Het is veel harder dan je denkt.
 • Bruno Vermeiren

  2 jaar geleden
  Het was een zeer leuk alternatief, knap van de deelnemers die vol gas gaven en de organisatie errond ook !
 • Guy De Koster

  2 jaar geleden
  Ik vond het toch gewoon een computerspelletje en over bewierookt door de commentatoren, hoeft echt niet voor mij, ik zal wel geduld hebben tot er terug echte koers is...
 • Diane Van den Broeck

  2 jaar geleden
  Het was echt leuk en spannend om te zien en ook wel grappig. Proficiat aan de winnaar
 1. Twee kleine hernia’s voor Oliver Naesen na val in Dwars door Vlaanderen
  Wielrennen

  Twee kleine hernia’s voor Oliver Naesen na val in Dwars door Vlaanderen

  Na zijn val in Dwars door Vlaanderen is Oliver Naesen nog volop bezig met het likken van zijn wonden. “Op de foto’s die ik heb laten pakken zijn geen breuken te zien, maar is wel sprake van twee kleine hernia’s in mijn rug, waardoor ik mij voort beweeg als een man van negentig jaar. Ik lig ook open van kop tot teen, maar gek genoeg ondervond ik weinig last toen ik even fietste op de rollen.” Vrijdag gaat de renner van AG2R-Citroën zijn benen en rug testen op het parcours van de Ronde van Vlaanderen. “Al is het nog niet zeker of het met de koersfiets of met de sneeuwscooter zal zijn”, grapt Naesen.
 1. Mathieu van der Poel wint zijn tweede Ronde van Vlaanderen, Tadej Pogacar laat zich kisten in ijzingwekkende slotkilometer
  Play
  Ronde van Vlaanderen
  95

  Mathieu van der Poel wint zijn tweede Ronde van Vlaanderen, Tadej Pogacar laat zich kisten in ijzingwek­ken­de slotkilome­ter

  Mathieu van der Poel heeft z'n tweede Ronde van Vlaanderen gewonnen. De Nederlander was de beste na een ijzingwekkende slotkilometer. Tadej Pogacar werd vierde en leek de beste in de wedstrijd, maar de Sloveen liet zich ringeloren in de laatste hectometers. Achtervolgers Dylan van Baarle en Valentin Madouas mochten zo mee op het podium.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 3. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.