Van Aert compleet uitgeteld, vrouw Sarah en zoontje Georges komen hem steunen: “Denk dat ik het bij mezelf moet zoeken’”

Ronde van VlaanderenEn of hij énorm diep ging, Wout van Aert (26). Dat tonen de beelden van nét na de aankomst (zie onderaan). De kopman van Jumbo-Visma moest stevig uitpuffen nadat hij naar de zesde plek was gesprint. Z’n vrouw Sarah De Bie en zoontje Georges kwamen hem een schouderklopje geven. “Er zat gewoon niet meer in.”

97 reacties

 • Mick Huijs

  5 dagen geleden
  De grote drie zijn allemaal over hun top heen. Wat Wout heeft mist VDP. Wat VDP heeft mist Wout. Niks mis mee en soms zijn er anderen die gewoon iets sterker zijn die dag. In het algemeen winnen die 2 uiteindelijk meer dan die enkele die hen iets afsnoepte.
 • Gino Denil

  7 dagen geleden
  Wout is een machtsmens. Maar ik vermoed dat hij die hellingen wat te groot op rijdt. Dat wreekt zich op het einde en misschien ook wel verder in zijn loopbaan. Terwijl VDP dat kleiner en meer op souplesse doet.
 • Liliane Wuyts

  7 dagen geleden
  Wel Bern, neen dat klopt niet. Wout is een Vlaming, een Belg. Van der Poel is nen echte Hollander die in België woont. Waarom wonen er zoveel Hollanders in België? Je mag het zelf invullen. Waarom zitten sommige renners in Monaco of Andorra ? Ik moet er toch geen tekeninkske bij maken zeker.
 • patrick isenborghs

  7 dagen geleden
  Bern Vermeulen dan moeten we wout meepakken want hij is ook nen hollander
 • Rudi Swinnen

  7 dagen geleden
  Ik blijf erbij dat Wout zelf onder de koerst te veel werk moet opknappen wegens het te snelle afhaken van zijn helpers . Als Wout in het team van Quickstep zou rijden won hij meer koersen .
 1. Van Aert legt uit hoe hij de spurt verloor, maar is niet al te ontgoocheld: “Snel pak friet met wat pinten erbij”
  Play
  Ronde van Vlaanderen

  Van Aert legt uit hoe hij de spurt verloor, maar is niet al te ontgoo­cheld: “Snel pak friet met wat pinten erbij”

  Geen tweede Monument voor Wout van Aert. Maar wat was hij er dicht bij. Enkele centimeters te kort. “Ik wou als eerste aangaan, maar ik heb iets te lang gewacht", verklaarde Wout het verlies bij VTM Nieuws. Niet al te ontgoocheld, ondanks dat het zijn rivaal Mathieu van der Poel was die won. En nu, genieten: “Zo meteen ga ik een pak friet eten met wat pinten erbij. Dan zal het goede gevoel over dit straffe jaar wel snel overheersen.”
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  5

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  12 april