Terwijl Fabian Cancellara de kussen krijgt, knijpt Sagan in de poep van de podiumdame.
Volledig scherm
Terwijl Fabian Cancellara de kussen krijgt, knijpt Sagan in de poep van de podiumdame. © BELGA

Billenknijper Sagan na kritiek: "Sorry, was maar grapje"

UpdateCancellara was van de twee topfavorieten duidelijk de sterkste in de 100-jarige Ronde van Vlaanderen. Achteraf gaf Sagan, die tweede werd op bijna anderhalve minuut, ruiterlijk toe dat de beste renner gewonnen had. Toch sprak iedereen over een incidentje van Sagan na de koers, zij het niet met Cancellara. Op het podium was Peter Sagan zijn speelse zelve door in de billen van de blonde podiummiss Maja Leye te knijpen. Achteraf volgden zelfs excuses nadat hij veel kritiek had gekregen voor zijn vrijpostige podiumgedrag, want niet iedereen kon lachen om Sagans nieuwe stunt.

 1. Cancellara kraakt Sagan op Paterberg en stoomt keizerlijk naar 2de Ronde
  Update

  Cancellara kraakt Sagan op Paterberg en stoomt keizerlijk naar 2de Ronde

  Met een zoveelste prachtnummer heeft Fabian Cancellara (RadioShack) de 97e Ronde van Vlaanderen op zijn al eclatante erelijst gezet. Net als in de E3 Harelbeke vorige week was de Zwitser nu ook onstuitbaar in deze hoogmis van het wielrennen. Eerst op de Oude Kwaremont met Peter Sagan (Cannondale) naar een knap anticiperende Jürgen Roelandts (Lotto-Belisol) geglipt, nadien beiden overboord gegooid op de Paterberg. Met een solo van 14 kilometer rondde hij zijn missie keizerlijk af. Aan de streep had Cancellara (32) bijna anderhalve minuut voorsprong op Sagan, die Roelandts vervolgens makkelijk afhield in een spurt met twee. Greg Van Avermaet eindigde wat verderop als zevende. "Ik ga vandaag noten kraken", had Spartacus vooraf aangekondigd. Wel, hij heeft woord gehouden. Vrolijk Pasen superkampioen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.