Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Verstoorde voorbereiding brengt Elise Mertens niet van de wijs voor Roland Garros: “Kwartfinale enkel en winnen in het dubbel. Je moet dromen, hè”

TennisDe bezige bij in Elise Mertens (WTA 33) werd de voorbije weken verplicht aan banden gelegd. Een scheurtje in de dij zorgde voor een verstoorde voorbereiding op Roland Garros. Toch slaat dat de 26-jarige Hamontse niet uit haar lood: “Ik moet vertrouwen hebben in mezelf.”

0 reacties

 1. Onze tenniswatcher ziet hoe Goffin weer op het juiste pad zit: “Er is één aspect dat er altijd uitsteekt als hij in vorm geraakt”
  PREMIUM
  Tennis
  2

  Onze tenniswat­cher ziet hoe Goffin weer op het juiste pad zit: “Er is één aspect dat er altijd uitsteekt als hij in vorm ge­raakt”

  Met een knappe 7-6, 7-6-zege op Hubert Hurkacz (ATP 12) – zijn beste overwinning in 2022 – in de eerste ronde van het ATP 1000-tornooi van Rome toonde David Goffin (ATP 48) dat hij op de weg terug is. Sinds de start van het gravelseizoen vijf weken geleden won de Luikenaar al drie keer zoveel matchen dan in de drie maanden daarvoor.