AFP
Volledig scherm
© AFP

Van een verrassing gesproken: Djokovic schakelt recordwinnaar Nadal uit op Roland Garros na heerlijke pot tennis

Roland GarrosRafael Nadal zal Roland Garros (nog) geen veertiende keer winnen. De Spanjaard moest na een héérlijke pot tennis de duimen leggen tegen de nummer 1 van de wereld, Novak Djokovic. In een wedstrijd die maar liefst 4 uur en 10 minuten duurde won de Serviër met 6-3, 3-6, 6-7 en 2-6. Gravelkoning Nadal verliest pas zijn derde match ooit in Parijs.

5 reacties

 • Jeffrey Meykens

  1 maand geleden
  Wat een fantastische wedstrijd! 2 metale giganten waar Djokovich uiteindelijk net over wat meer kwaliteiten beschikt dan Nadal, Djokovic heeft de ideale mix van kracht en souplesse om de "goat" te worden. Federer speelt net als de andere 2 enkel voor de statistieken maar zal aan het kotste eind trekken, zeker als Dokovic de titel kan pakken op RG en op 19GS titels komt!
 • Carmen Grauwels

  1 maand geleden
  Djokovic heeft de souflese van Federer en bij kracht van Nadal (of toch 70% van ieder ) en ook hij is geen opgever!
 • Johan hendrickx

  1 maand geleden
  Vind Nadal iets overroepen speler; trek zijn eindzeges in Parijs er af en hij komt in een groot peloton van spelers die rond de 10 grand slams gewonnen heeft.
 • Mark Peeters

  1 maand geleden
  Wat is nu de verrassing???
 • Georges Vande Velde

  1 maand geleden
  Djokovic scoort punten,Nadal geeft ze weg. Technisch is Djokovic zoveel beter dan Nadal die meer op kracht speelt en daardoor veel bijna gemaakte punten vele keren buiten slaat.