Petra Kvitova.
Volledig scherm
Petra Kvitova. © Photo News

ROLAND GARROS. Siegemund en Kvitova gaan door naar kwartfinales, Tsitsipas en Rublev ook bij laatste acht

 1. Roland Garros verschoven naar eind september tot ontzetting van de spelers: “Arrogant en egoïstisch. Ronduit gekkenwerk”
  Tennis

  Roland Garros verschoven naar eind september tot ontzetting van de spelers: “Arrogant en egoïstisch. Ronduit gekkenwerk”

  Sacrebleu! Roland Garros toonde gisteren dat het ook in het tennisuniversum ieder voor zich is nu de coronacrisis heel de kalender overhoop schopt. Het befaamde graveltoernooi besloot unilateraal de datum van eind mei naar eind september te verschuiven. "Een moedige beslissing", aldus de Franse voorzitter Bernard Giudicelli. De spelers wisten echter van niets: “Dit is gekkenwerk.”
 2. Rafael Nadal naar halve finales Roland Garros na zege in nachtduel tegen revelatie Sinner: “Dit speelschema is onbegrijpelijk”
  Play
  Roland Garros

  Rafael Nadal naar halve finales Roland Garros na zege in nachtduel tegen revelatie Sinner: “Dit speelsche­ma is onbegrijpe­lijk”

  's Werelds nummer twee Rafael Nadal heeft zich voor de dertiende keer in zijn carrière geplaatst voor de halve finales van Roland Garros. In zijn honderdste wedstrijd op het Parijse gravel nam de 34-jarige Spanjaard de maat van het Italiaanse talent Jannik Sinner (ATP-75). Nadien was er heel wat te doen over het tijdstip waarop het duel gespeeld werd. Nadal sloeg zijn laatste bal namelijk om 1u30 vannacht in herfstachtige omstandigheden.
 1. De spectaculaire zege van Beerschot tegen KV Mechelen
  Play

  De spectacu­lai­re zege van Beerschot tegen KV Mechelen

 2. Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen
  Play

  Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen