Gilles-Arnaud Bailly.
Volledig scherm
Gilles-Arnaud Bailly. © AP

ROLAND GARROS. Bailly grijpt naast juniorentitel - Casper Ruud moet in finale voorbij Nadal: “Lijkt een onmogelijke opgave”

3 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Komaan swiatek de finale winnen 👍🤞 Succes voor de Poolse 🏆
 • Filip Vanlaeken

  3 maanden geleden
  Doen of je neus bloedt... de hele tennis-sport wordt besmeurd door de ongegeneerde deelname van Russen aan dit tornooi. Vergeet niet dat er dagelijks burgers gedood worden, en dat Russen massaal voor Putin zijn, hem massaal verkozen keer op keer. Roland Garros is nu voor mij een 3de rangstornooi. Tennis kan een lesje leren van voetbal.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Niet zeker of dat een meevaller is. Heeft niet veel wedstrijden gehad als voorbereiding. Er eentje bij kon geen kwaad. Naarmate je verder komt wordt de tegenstander gewoonlijk sterker.
 1. “Ik kan me niet omkleden, dit is mijn enige kleedje”: Camila Giorgi kampt even met vestimentair probleem
  Roland Garros
  2

  “Ik kan me niet omkleden, dit is mijn enige kleedje”: Camila Giorgi kampt even met vestimen­tair probleem

  Aan het slagveld op het vrouwentoernooi van Roland Garros werkte ook Camila Giorgi (WTA 30) graag mee. Zij klopte het nummer 7, de Wit-Russische Aryna Sabalenka, maar kreeg voor de start van die wedstrijd wel een waarschuwing van de umpire omwille van haar kleedje. Het logo van de sponsor zorgde even voor animo. En ook topfavoriete Swiatek houdt wel van een vestimentaire zijsprong.