Gilles-Arnaud Bailly.
Volledig scherm
Gilles-Arnaud Bailly. © AP

ROLAND GARROS. Bailly grijpt naast juniorentitel - Casper Ruud moet in finale voorbij Nadal: “Lijkt een onmogelijke opgave”

3 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Komaan swiatek de finale winnen 👍🤞 Succes voor de Poolse 🏆
 • Filip Vanlaeken

  1 maand geleden
  Doen of je neus bloedt... de hele tennis-sport wordt besmeurd door de ongegeneerde deelname van Russen aan dit tornooi. Vergeet niet dat er dagelijks burgers gedood worden, en dat Russen massaal voor Putin zijn, hem massaal verkozen keer op keer. Roland Garros is nu voor mij een 3de rangstornooi. Tennis kan een lesje leren van voetbal.
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Niet zeker of dat een meevaller is. Heeft niet veel wedstrijden gehad als voorbereiding. Er eentje bij kon geen kwaad. Naarmate je verder komt wordt de tegenstander gewoonlijk sterker.
 1. Carlos Alcaraz is de gedoodverfde opvolger van Rafael Nadal, maar zijn ze écht te vergelijken? “Mijn droom? Ooit Roland Garros winnen, zoals Rafa”
  PREMIUM
  Tennis

  Carlos Alcaraz is de gedoodverf­de opvolger van Rafael Nadal, maar zijn ze écht te vergelij­ken? “Mijn droom? Ooit Roland Garros winnen, zoals Rafa”

  Op 25 april 2005 werd Rafael Nadal als achttienjarige voor het eerst lid van de top tien na titelwinst in Barcelona. Op 25 april 2022 werd Carlos Alcaraz als achttienjarige voor het eerst lid van de top tien na titelwinst in Barcelona. De ene is een 21-voudige grandslamkampioen, de andere zijn gedoodverfde opvolger. Maar zijn Nadal (36) en Alcaraz (19) ook echt te vergelijken?