Gilles-Arnaud Bailly.
Volledig scherm
Gilles-Arnaud Bailly. © AP

ROLAND GARROS. Bailly grijpt naast juniorentitel - Casper Ruud moet in finale voorbij Nadal: “Lijkt een onmogelijke opgave”

3 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Komaan swiatek de finale winnen 👍🤞 Succes voor de Poolse 🏆
 • Filip Vanlaeken

  3 maanden geleden
  Doen of je neus bloedt... de hele tennis-sport wordt besmeurd door de ongegeneerde deelname van Russen aan dit tornooi. Vergeet niet dat er dagelijks burgers gedood worden, en dat Russen massaal voor Putin zijn, hem massaal verkozen keer op keer. Roland Garros is nu voor mij een 3de rangstornooi. Tennis kan een lesje leren van voetbal.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Niet zeker of dat een meevaller is. Heeft niet veel wedstrijden gehad als voorbereiding. Er eentje bij kon geen kwaad. Naarmate je verder komt wordt de tegenstander gewoonlijk sterker.
 1. Onze tenniswatcher ziet hoe Goffin weer op het juiste pad zit: “Er is één aspect dat er altijd uitsteekt als hij in vorm geraakt”
  PREMIUM
  Tennis
  2

  Onze tenniswat­cher ziet hoe Goffin weer op het juiste pad zit: “Er is één aspect dat er altijd uitsteekt als hij in vorm ge­raakt”

  Met een knappe 7-6, 7-6-zege op Hubert Hurkacz (ATP 12) – zijn beste overwinning in 2022 – in de eerste ronde van het ATP 1000-tornooi van Rome toonde David Goffin (ATP 48) dat hij op de weg terug is. Sinds de start van het gravelseizoen vijf weken geleden won de Luikenaar al drie keer zoveel matchen dan in de drie maanden daarvoor.