Gilles-Arnaud Bailly.
Volledig scherm
Gilles-Arnaud Bailly. © AP

ROLAND GARROS. Bailly grijpt naast juniorentitel - Casper Ruud moet in finale voorbij Nadal: “Lijkt een onmogelijke opgave”

3 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Komaan swiatek de finale winnen 👍🤞 Succes voor de Poolse 🏆
 • Filip Vanlaeken

  2 maanden geleden
  Doen of je neus bloedt... de hele tennis-sport wordt besmeurd door de ongegeneerde deelname van Russen aan dit tornooi. Vergeet niet dat er dagelijks burgers gedood worden, en dat Russen massaal voor Putin zijn, hem massaal verkozen keer op keer. Roland Garros is nu voor mij een 3de rangstornooi. Tennis kan een lesje leren van voetbal.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Niet zeker of dat een meevaller is. Heeft niet veel wedstrijden gehad als voorbereiding. Er eentje bij kon geen kwaad. Naarmate je verder komt wordt de tegenstander gewoonlijk sterker.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.